Për Fermerët

Në këtë faqe do të gjeni INFORMACIONE mbi varietetet tradicionale të bimëve autoktone që përdorin dhe ruajnë Fermerët, mbi teknologjinë e kultivimit të tyre si dhe kuriozitete me interes për fushën e bujqësisë. Për më shumë kliko në: Varietete Fermeri; Kultivimi & PërdorimiKuriozitete, & INFORMACIONE.

Ofertë: Zgjidh varietetin që Ju duhet dhe dërgo kërkesën me email në: agb08dokument@gmail.com