Për Fermerët

Në këtë faqe do të gjeni INFORMACIONE mbi varietetet tradicionale të bimëve autoktone që përdorin dhe ruajnë Fermerët, mbi teknologjinë e kultivimit të tyre si dhe kuriozitete me interes për fushën e bujqësisë. Për më shumë kliko në: Varietete Fermeri; Kultivimi & Përdorimi; Kuriozitete, & INFORMACIONE

Ofertë: Zgjidh varietetin që Ju duhet dhe dërgo kërkesën me email në: agb08dokument@gmail.com  


Varietete: Domate, Speci,

    

Varietete: Speci,

  

 

Varietete: Patëllxhani, Qepe, Preshi

   

Varietete: Lakre, Sallate, Panxhari, Erëza, etj.

  

  

Varietete: Bostanoresh

 

   

Varietete: Bishtajore (kokërr & foragjere)

 

 

Varietete: Gruri, Thekre, 

   

Varietete: Misri,

 

Varietete: Rrushi

 

 

Varietete: Molle, dardhe,

 

 

Varietete: Kumbulle