Stafi

Stafi
Stafi i Institutit të Resurseve Gjenetike të Bimëve zhvillon aktivitetet e tij mbi bazën e tre grupeve kerkimore, të cilët kanë në përbërje të tyre ekspertë dhe akademikë me eksperiencë në disiplina të ndryshme në fushën e bujqësisë, e veçanërisht për bimët e kultivuara dhe përmirësimin e bimëve. Pjesa më e madhe e stafit të çdo grupi ka kualifikim të lartë dhe janë të mirë trainuar në institucion...

Banka Gjenetike

Banka Gjenetike
"Ne mbledhim, studiojmë dhe ruajmë diversitetin gjenetik të bimëve për përdorim të tanishëm dhe të ardhshëm" Banka Gjenetike Shqiptare mban koleksione me materiale bimore, me qëllim mbajtjen gjallë dhe ruajtjen e karakteristikave të tyre për përfitime të njerëzimit dhe mjedisit në të ardhmen. Banka Gjenetike Shqiptare është ngritur si qendër e resurseve gjenetike e bimëve, me theksin & vëmend...
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Të fundit

30 July, 2023

The 4th International Conference on Agriculture and Life Sciences “ICOALS”

Welcome to the 4th International Conference on Agriculture and Life Science (ICOALS IV 2023), organized by the Agricultural University of Tirana. ICOALS is one of the leading international conferences in the Western Balkans for presenting novel and fundamental advances in the fields of agriculture and life sciences. ICOALS IV will address current challenges of agricultural systems in terms of climate change, sustainable use of natural resources, increasing the competitiveness of rural economies, introduction of innovative tools and strategies for plant protection, animal health and welfare and digitalization. It also serves to foster communication among researchers, policy makers and practitioners working in a wide variety of scientific areas with a common interest in improving agriculture and life sciences related issues. More…

NEWS

30 July, 2023

The 4th International Conference on Agriculture and Life Sciences “ICOALS”

Welcome to the 4th International Conference on Agriculture and Life Science (ICOALS IV 2023), organized by the Agricultural University of Tirana. ICOALS is one of the leading international conferences in the Western Balkans for presenting novel and fundamental advances in the fields of agriculture and life sciences. ICOALS IV will address current challenges of agricultural systems in terms of climate change, sustainable use of natural resources, increasing the competitiveness of rural economies, introduction of innovative tools and strategies for plant protection, animal health and welfare and digitalization. It also serves to foster communication among researchers, policy makers and practitioners working in a wide variety of scientific areas with a common interest in improving agriculture and life sciences related issuesMore…